Vuxenutbildningen söker enhetschef/rektor

Vi söker rektor för vuxenutbildningen i Varbergs kommun och enhetschef för arbetslaget för vuxnas lärande.

Centrum för Livslångt Lärande (CLL) är en del av Varbergs kommun. Vi ansvarar bland annat för den kommunala vuxenutbildningen, Campus Varberg och Alexandersoninstitutet. Vår verksamhet ligger i specialanpassade nybyggda lokaler alldeles intill västerhavet, ett stenkast från järnvägsstationen med bra kommunikationer till bland annat Göteborg.

I CLL ingår ansvaret för vuxenutbildningen i Varbergs kommun. För att de utbildningar som erbjuds ska stämma överens med vad elever, näringsliv och organisationer vill ha kompletteras kommunens vuxenutbildning med ett antal fristående utbildningsarrangörer. Eftersom CLL upphandlar flera delar av vuxenutbildningen är det nödvändigt med en självständig roll inom kommunen.

I arbetslaget för vuxenutbildningen ingår även svenska för invandrare (SFI) och Studie och karriärcentrum som är ett vägledningscentrum som är öppet för alla vuxna i Varbergs kommun som är i behov av vägledning.

Du har omfattande högre utbildning inklusive relevant lärarutbildning/pedagogisk utbildning. Sökanden skall ha omfattande och väl vitsordad erfarenhet som rektor för vuxenutbildning.

Anställning tillsvidare med start senast den 1 januari 2018. Sista dag för ansökan är den 1 maj.

Läs mer om tjänsten och ansökan på Offentliga jobb

Kontakt

  E-post
Vuxenutbildningen: vuxenutbildningen@varberg.se
Svenska för invandrare (sfi): sfi@varberg.se

  Telefon
Vuxenutbildningen/SKC: 0340-69 70 71
Svenska för invandrare (sfi:  0340-69 70 78

  Post 
Varbergs kommun, Vuxenutbildningen, 432 80 Varberg

  Besök 
Otto Torells gata 16 C,
432 44 Varberg
Karta